...De diversiteit van haar talent kenmerkt zich in de veelheid aan performances die zij heeft verzorgd. Enerzijds schitterde zij in hoofdrollen in musicalproducties. Zo was zij te zien als Dorinda in ‘Joe – de musical’, als Lucy in ‘Jekyl & Hyde’ en Carmen in ‘Fame’. Anderzijds verleende zij haar medewerking aan grootschalige evenementen voor Joop van den Ende Theaterproducties, zoals het concert ter gelegenheid van het 100 jarig bestaan van het Circustheater in Scheveningen, verschillende Musical Award Gala’s en werkte zij de afgelopen jaren mee aan de opening van het theaterseizoen tijdens het Musical Sing-a-Long concert op de Amsterdamse Uitmarkt.

Naast deze verscheidenheid aan performances steelt Mariska wekelijks de show in de vestigingen van Holland Casino. Daarnaast verleende zij als soliste haar medewerking aan o.a. het jaarlijkse The Quality of Life Gala.

Naast al deze activiteiten treedt Mariska ook op bij GirlTalk en is zij de vaste invalzangeres van de zangformatie Mélange

Met de juiste looks, een adembenemend stemgeluid en charismatische persoonlijkheid maakt Mariska Visser iedere performance tot een sensatie voor alle zintuigen.   

 

biografie_06